Heeft u vragen? 0252-830801
Vandaag zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur

Popal richt zich op het produceren van goedkope Popal fietsen

Popal is een jong en innovatief bedrijf wat zich richt op betaalbare kwaliteitsfietsen. Alleen de allerbeste Popal fietsen worden aangeboden op de markt en ook nog eens tegen een lage prijs. Popal heeft inmiddels al lang bewezen dat kwaliteit niet overdreven duur hoeft te zijn. Het assortiment met Popal fietsen van het Nederlandse fietsenmerk is ruim. De standaard herenfietsen worden geleverd in veel verschillende maten. Natuurlijk kiest u zelf de kleur. Ditzelfde geldt voor de collectie vrouwenfietsen. Deze kenmerken zich door de trendy en stijlvolle vormgeving.


Popal fietsen, ook voor kinderen


Naast Popal fietsen voor volwassenen hebben wij ook een ruim assortiment voor kinderen. De kinderfietsen van Popal zijn helemaal afgestemd op de wensen van kinderen. De Popal fietsen voor jongens zijn uitgevoerd in stoere kleuren, hebben een sportieve uitstraling en kunnen tegen een stootje. De Popal meisjesfietsen daarentegen zijn verkrijgbaar in de meisjeskleuren roze en paars. Ook zijn de meeste meisjesfietsen voorzien van een mandje. Natuurlijk kan uw dochter ook kiezen voor een mooie bloemen- of sterrenprint op de Popal fiets.

Popal fietsen, voor iedereen


Popal fietsen zijn er voor elke leeftijdscategorie. Ook aan de oudere fietsers is gedacht. Voor iedereen is er dus een Popal fiets, zo zijn er damesfietsen, herenfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen, crossfietsen, omafietsen en vouwfietsen. Natuurlijk zijn er Popal fietsen met lage opstap, maar Popal heeft ook een collectie elektrische fietsen. Ideaal voor de oudere medemens, omdat u bij een elektrische fiets geassisteerd wordt door een klein motortje. Op deze manier wordt het ook voor ouderen mogelijk om te blijven fietsen. Popal streeft voortdurend naar vernieuwing en alleen de allerhoogste kwaliteit is goed genoeg om in de winkels te verschijnen. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u voor Popal fietsen nooit teveel betaalt. Laat u overtuigen en probeer eens een Popal fiets!

EigenFiets.nl is officieel dealer van Popal fietsen!