Heeft u vragen? 0252-830801
Vandaag zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur

EigenFiets.nl - Uw adres om gebruik te maken van het FietsPlan !

Kunt u gebruik maken van het fietsplan via uw werkgever, dan bent u bij EigenFiets.nl op het juiste adres. Bij ons kunt u dan de juiste fiets aanschaffen voor een zeer voordelige prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om de fiets bij u te laten bezorgen of om deze zelf bij ons af te halen, hiermee bespaard u de verzendkosten.

EigenFiets.nl biedt u twee verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van het fietsplan:
 

Optie 1: U besteld de fiets en levert de factuur in bij uw werkgever.

Als u voor deze optie kiest profiteert u maximaal van de kortingen die wij u kunnen bieden. U besteld de fiets via EigenFiets.nl en overhandigd de factuur vervolgens aan uw werkgever. Door gebruik te maken van deze optie, worden er geen extra kosten in rekening gebracht en is er geen wachttijd.
 

Optie 2: U besteld de fiets en wij sturen de factuur op naar uw werkgever.

Als u voor deze optie kiest profiteerd u maximaal van de kortingen die wij u kunnen bieden. U besteld de fiets via EigenFiets.nl en wij sturen de factuur op naar uw werkgever. Op het moment dat uw werkgever de fiets betaald heeft wordt de bestelling weer volgens de normale procedure verwerkt. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens het bestelproces het factuuradres van uw werkgever in te vullen, en zet vervolgens bij opmerkingen dat u gebruik maakt van optie 2 van het fietsplan.