Heeft u vragen? 0252-830801
Vandaag zijn wij bereikbaar tot 17.00 uur

Veilig online uw fiets bestellen op EigenFiets.nl

Met een team van enthousiaste medewerkers zijn wij van maandag t/m vrijdag hard aan het werk om te zorgen dat de diensten van EigenFiets, dat is opgericht in 2008, nog beter aansluiten bij de wensen van onze bestaande en nieuwe klanten. Hiervoor zijn wij meerdere samenwerkingsverbanden met onze leveranciers aangegaan. In samenwerking met deze leveranciers willen wij ervoor zorgen dat wij ons huidige aanbod continu kunnen blijven uitbreiden en perfectioneren, tegen de beste prijzen.

Breed assortiment fietsen

Eigenfiets.nl heeft een breed assortiment betaalbare fietsen van de merken Popal, Burgers, Highlander, Nostalgie, Redy Belle en Vogue. Natuurlijk verkopen wij standaard stadsfietsen, maar bij ons vindt u ook BMX-fietsen, mountainbikes en bakfietsen. Voor de ouderen kunt u bij ons ook goedkope elektrische fietsen uitzoeken. Eigenfiets.nl werkt uitsluitend met topmerken, waaronder de Nederlandse leverancier Popal. Goedkope fietsen van hoge kwaliteit, dat is waar Eigenfiets.nl voor staat. De lage prijs van onze fietsen zorgt zeker bij kinderen voor veel plezier. U kunt uw zoon of dochter zien meegroeien met de verschillende fietsmaten op een manier die nog betaalbaar is ook!

U vraagt zich natuurlijk af, waarom u voor eigenfiets.nl zou kunnen kiezen?

Wat bieden wij wat andere webshops niet aanbieden? En zo kunt u waarschijnlijk nog veel meer vragen bedenken. Natuurlijk bent u op internet op zoek naar fietsen, vanwege het gemak waarmee u een fiets kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Simpelweg doormiddel van iDEAL, PayPal of een handmatige bankoverboeking kunt u de betaling regelen.

Vervolgens kunnen wij ervoor zorgen dat u in de meeste gevallen, binnen twee dagen de fiets thuisbezorgd krijgt. Deze wordt dan gewoon door u eigen vertrouwelijke postbezorger afgeleverd. Tegen extreem lage tarieven, wordt de fiets al bij u thuis voor de deur afgegeven. 

Oftewel wat bieden wij, wat andere niet hebben?

Een goede prijs/kwaliteit verhouding, eenvoud en gemak, en bovenal een snelle service.

Het bestelgemak en de service van onze webshop is erkend door DigiKeur en dat is een keurmerk voor webshops die aan belangrijke voorwaarden voldoen voor een betrouwbare webshop.

Kijk snel verder op de site, om te zorgen dat ook u, van deze eenvoudige en gemakkelijke manier van fietsen kopen, gaat profiteren!